PVC ИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ С PVC МЕМБРАНА
Eдин все повече използван метод за хидроизолация на покриви. Този материал е познат и използван отдавна в строителството но едва скоро започна масово да се прилага и у нас. Ролонната хидроизолация на основата на поливинилхлорид е с отлични физикохимични показатели, подходящ както за защита както на жилищни така и на индустриални сгради.
PVC покрив

Горният слой , изложен на атмосферните влияния е защитен от UV лъчение, а армировката с мрежа го прави изключително издръжлив и на механични въздействия. PVC мембраната е независим и завършващ слой на покривите и също така е непретенциозен към основата – не се налага грундиране или някаква специална обработка преди полагане. Системата за монтаж гарантира както добра защита от навлизане на вода към по-долните слоеве на покрива , така и здраво захващане за конструкцията на сградата. Могат , а и е препоръчително, да бъдат монтирани отдушници за осигуряване преминаването през покрива и отвеждането им в атмосферата на водни изпарения, предизвикани от конденз, от обитатели и други процеси свързани с експлоатацията на самата сграда.
Този метод за хидроизолация е много подходящ за модернизиране и ремонт на стари ламаринени покриви. Инсталирането на система с PVC мембрана позволява и полагането на термо изолация на покрива което прави цялата сграда по-енергийно ефективна.
ПВЦ покриви
ВАЛЕО ИНВЕСТ ЕООД разполага с необходимото качествено оборудване и кфалифициран персонал с опит за изпълнение на хидроизолация с армирана PVC мембрана в гр. Плевен и региона. Тъй като компанията ни се занимава и със проектиране и обследване за енергийна ефективност, можем да Ви консултираме и за цялостни рентабилни решения за подобряване характеристиките на сградата или имота.