ГИПСОВИ И ВАРОЦИМЕНТОВИ МАЗИЛКИ

Все по-честа практика в строителството и по-специално в мазаческите работи е прилагането на машинен метод за полагане на шпакловки и мазилки, още известен като турбозол. Фирма ВАЛЕО ИНВЕСТ ЕООД разполага с машина за извършване на такъв вид работа в гр. Плевен и региона, както и с кфалифициран екип.

Защо да изберем машинен метод за нашия строеж.

На първо място защото се пести време. При този метод времето за завършване на мазаческите работи се съкращава с 20 до 40% в зависимост от ъглите и самите помещения. Спестените часове работа могат да бъдат вложени в друг вид работа и така значително да се съкрати времето за завършване на целия обект. Машинното полагане е подходящо и рентабилно дори и за малки обекти.

Пестите средства.
Дори и при почти еднаква цена на материалите , фактът, че часовете за работа са значително по- малко, води също така до по-ниски разходи. Разбира се машината не води до напълно отпадане нуждата от ръчен труд, защото ъглите и и най-вече местата около врати и прозорци изискват фина ръчна обработка а и заглаждането на вече положения материал също става ръчно. Въпреки това обаче , предимствата са налице и времето е пари.

А ето и нагледен пример на гореописаното: