СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ

Фирма Валео Инвест ЕООД извършва дейности в областта на проектирането и изграждането на строителни обекти. В своята практика се стремим да предложим на нашите клиенти високо качество, спазвайки установените стандарти и нормативна база в строителството и безопасни условия на труд. Дружеството разполага с необходимите механизация, строителен инвентар и кфалифицирани служители за изпълнение на кофражни, армировъчни, бетонови, покривни и зидарски работи. Специализирани сме също така и в енергийната ефективност на жилищни , производствени и административни сгради, прилагайки съвремени и иновативни методи за намаляване на енергопотреблението.

При изпълнението на топлоизолационните системи използваме продукти на водещи производители и гарантираме дълготрайност съобразена с експлоатационните срокове на сградата. Дружеството ни притежава удостоверение за обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради.

Полагане на гипсова шпакловка, външни и вътрешни мазилки по машинен метод (турбозол).

Използваме високо квалифицирани строителни бригади за машинно полагане на гипсови шпакловки и мазилки. Спазвайки сроковете на инвеститорите и вършейки съвестно работата си, прилагаме машинен метод при полагането на вътрешни и външни мазилки и шпакловки. Подробно вижте тук.

PVC хидроизолация на покриви

obekti